Log in
X

Company Name

MS-FINANZ

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Operator marketingu I/E gjuhës Gjermane

Operator marketingu I/E gjuhës Gjermane

Information

Publish Date

06.02.2018

End Date

20.02.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

MS FINANZ AG është njëra nga institutet më të mëdha financiare në Zvicër e cila ofron këshilla financiare për të gjitha produktet dhe shërbimet bankare për klientë në të gjithë territorin zviceran.

Për qëllim të zgjerimit të aktivitetit të saj në Prishtinë kërkon punëtorë/e në këto pozita:

  • Operator marketingu I/E gjuhës Gjermane:

Përgjegjësitë :

  • Të identifikojë klientët potencial përmes promovimit të ofertave
  • Të mbledhë, analizoj dhe verifikoj informatat që lidhen me kredi kërkuesin
  • Të jeni të sakt në dhënjen dhe marrjen e informacioneve
  • Të kompletoni më shumë kujdes kërkesen për kredi

KUALIFIKIMET:

  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
  • Njohja e gjuhës gjermane është obligative,
  • Përvoja e punës është përparësi
  • Aftësi të mira analitike dhe organizative

Ne ofrojm ambient të punës dhe kushtet me standarde evropiane, pagë konkuruese në treg, mundësi karriere.

Luteni që t‘i dergoni Cv-në dhe një letër motivuese në e-mail adresën: n.krasniqi@ms-finanz.ch   ose sh.shabani@ms-finanz.ch 

(Vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen).

Expired

Advertising
Advertising
Facebook