Log in
X

Company Name

Selmans Network dhe Kontus

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës Ambulantiv (6)

Shitës Ambulantiv (6)

Information

Publish Date

06.02.2018

End Date

20.02.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

 (6) Shitës Ambulantiv

Kushtet e Kërkuara:

  • Përvojë në fushën relevante (shitje)
  • Posedimi I patent shoferit të kategorisë B
  • Shkollim të mesëm (preferohet për shitës ambulantiv)
  • Edukim universitar (është përparësi )
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Fleksibil

Kushtet e Ofruara:

  • Ambient motivues I punës
  • Pagë inkurajuese

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-të e tyre në emailat:

fitim.pergjegjaj@selmans.net , konuts@selmans.net
Tel: +377 45 614 296

Të interesuarit duhet të aplikojnë deri më datë 20 Shkurt, 2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook