Log in
X

Company Name

M&D Call Center

Phone Number

045/385-019

Company Place

Prishtinë

Call Agent/e Gjuhe Shqipe

Call Agent/e Gjuhe Shqipe

Information

Publish Date

05.02.2018

End Date

19.02.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

M&D CALL PRISHTINE !!!!!!!!!!!!!!!
 
E flisni gjuhen Shqipe rrjedhshum ?
Tingëlloni këndshëm në telefon?
Je dinamik dhe flisni shumë?
Kërkohen 
 
call agent/e në call center
Të cilët kanë njohuri të mira kompjuterike
Të jenë të aftë të punojnë në mënyrë ekipore
Vendndodhja: Prishtinë:  rruga Ilaz Kodra 
Kontaktoni: 045 385 019.
 
Mund te kontaktoni prej ores 14:00 deri ne ora 17:00 
 
Kushtet e punes:Paga Fikse + bonus
Orari i punës: E Hënë-E Premte 15:00 -20:00 ;
Data e fillimit: 06.02.2018 deri me dat 15.02.2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook