Log in
X

Company Name

Pierre Cardin Home

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e (2)

Menaxher/e (2)

Information

Publish Date

05.02.2018

End Date

19.02.2018

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

M4P LLC shpall konkurs për përzgjedhjen e dy punonjëseve për kompaninë Pierre Cardin Home e cila gjendet ne Magjistralen Prishtinë - Ferizaj, afër hotel Emerald.

Dy Menaxher/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Të jetë I përgjegjshëm për performacen e ofruar dhe rezultatet e shitjeve.
 • Organizimi i inventarit dhe stokut në showroom dhe depo në bazë të rregullave menaxheriale të brendit.
 • Mundësimi i udhëheqjes në shitje të produkteve drejt targetit mujor me përgjegjësi të plotë për fitimin e paraparë.
 • Pranimi i ankesave, kërkesave dhe mbajtja e marredhenive të pranueshme me klientë.
 • Përcaktimi i orarit dhe detyrave relevante për staf.
 • Udhëheq personelin për rezultate të çdo aktiviteti dhe siguron raportim të saktë.
 • Performimi i detyrave të veçanta tjera të kërkuara nga pronaret dhe financieri.
 • Kontribuimi në menaxhimin e paraqitjes vizuale të produkteve në përputhje me standardet e Pierre Cardin.
 • Implementimi i strategjive të marketingut të brand produkteve.

Kualifikimet dhe Aftësitë

 • Diplomë Universitare.
 • Njohuri të shkelqyeshme të gjuhës angleze (të folurit & të shkruarit).
 • Njohja e gjuhës turke është përparësi.
 • Njohuri të përgjithshme për logjistikë, furnizim dhe kontabilitet (Përvoja në shitje do ishte përparësi).
 • Përvojë në menaxhim mbi 2 vjet.
 • Mosha nga 28-35.
 • Aftësi të mira analitike.
 • Aftësi të mira për udhëheqje dhe vendimmarrje.
 • I fokusuar në sukses dhe punë të përbashkët në ekip.
 • Aftësi për planifikim dhe komunikim strategjik.
 • Posedimi i aftësive të shkëlqyeshme të motivimit dhe bashkëpunimit.

CV-të të dërgohen në office.m4p@gmail.com

Vetëm kandidatët që plotësojnë kushtet do të ftohen në intervistë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook