Log in
X

Company Name

ARBËR GROUP SHPK

Phone Number

+386 49 320 200

Company Place

Pejë

Vende të lira pune

Vende të lira pune

Information

Publish Date

05.02.2018

End Date

19.02.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Pejë

Job Description

Market "ARBËR GROUP" SHPK, shpalle konkures për punësim:

Kandidatët e Interesuar ti Plotësojnë këto kushte:

. Të kene pervoja pune
. Të jene bashkepunues dhe inovative,
. Të respektojne rregullat e punes.

Të interesuarit mund të kontaktojnë ne nr. Tel: +386 49 320 200 Viber : +386 49 132252

Email: arbergroup_shpk@hotmail.com

Adresa: Pejë-Dardani II.


Expired

Advertising
Advertising
Facebook