Log in
X

Company Name

Bayer Pharma

Phone Number

049 70 14 15

Company Place

Prishtinë

Teknike farmacie (e Liҫensuar)

Teknike farmacie (e Liҫensuar)

Information

Publish Date

05.02.2018

End Date

28.02.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Vende te lira pune ne Barnatoren Bayer Pharm Prishtine

 Njoftojme te interesuarit, se Barnatorja Bayer Pharm Prishtine, hap konkurs per vend pune si vijon;

Teknike farmacie (e Liҫensuar)

Burimet njerezore konsiderohen dhe vleresohen si nje aset i vecante per ne!

Nese keni experience dhe aftesi ne barnatore si ne shitje ashtu edhe ne marredhenie me kliente,atehere aplikoni per poziten e mesiperme.

Disa te dhena lidhur me kete pozicion;

Duhet te jete patjeter me experience jo me pak se nje vjecare

Duhet te jete patjeter I/e liҫensuar dhe me liҫense ne dispozicion te ketij vendi pune.

Detaje lidhur me pagesen, si dhe te tjera qe lidhen me vendin e punes, do te jene objekt i diskutimit te drejperdrejte gjate intervistes.

Te gjithe kandidatet, duhet te paraqesin ne aplikimet e tyre me email, keto gjera;

-CV

-Dokumentin e shkollimit , diplome, (fotokopje e saj)

-Dokumente qe vertetojne trajnime te ndryshme (certifikata, fotokopje)

-Leter reference si dhe mundesi kontakti me punedhenes te ndryshem te meparshem,(do te konsiderohet e dhene e rendesishme)

Afati i fundit per aplikim eshte data deri 28/02/2017.

Nese paraqet interes per juve, ju lutem aplikoni CV –ne tuaj ne adresat:

avdullaveseli@hotmail.com

abdurrahimpalushi@yahoo.com

Ju mund te telefononi edhe ne numrin +386 49 70 14 15, (pervec dites se shtune dhe djele).

Adresa:
Rruga Ilir konushevci, Nr 38, afer Xhamise se Llapit, Prishtine

Expired

Advertising
Advertising
Facebook