Log in
X

Company Name

Diamond SH.P.K

Phone Number

Company Place

Gjilan

Agjent i Shitjes, Punëtore në Depo

Agjent i Shitjes, Punëtore në Depo

Information

Publish Date

05.02.2018

End Date

15.02.2018

Categories

Shitje | Të tjera...

Job Places

Gjilan

Job Description

Konkurs

Diamond SH.P.K në Gjilan me kënaqësi fton të gjithë ata që janë të motivuar për arritje të rezultateve në punë, të përkushtuar dhe iniciatorë, të aplikojnë për pozitat:

 • Agjent i Shitjes
 • Punëtore në Depo

Pozita: 1.Agjent I Shitjes

Detyrat

 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë
 • Përgjegjës për gjetjen e klientave potencial
 • Ofron konsultime profesionale për klientë në lidhje me produktet e kompanisë
 • Këshillon klientët potencialë në lidhje me përzgjedhjen e produkteve
 • Përfaqëson denjësisht Diamond SH.P.K tek publiku; qoftë në telefon apo në takime
 • Përgaditë raportet mujore, javore dhe ditore (sipas kërkesës) dhe i dërgon tek Menaxheri
 • Koordinon punët individuale dhe me kolegë sipas Rregulloreve te Kompanisë

Kualifikimet

 • Fakultetin Ekonomik (e preferueshme);
 • Të ketë së paku një (1) vit përvojë pune në shitje
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit;
 •  Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të ketë patent shoefer te kategorisë B
 • Aftesi per punen ne presion, dhe fleksibilitet ne pune

Pozita 2:Punëtorë në Depo

Detyrat

 • Ndihmon ne pregaditjen e porosise 
 • Kontrollon mallin me rastin e ngarkeses
 • Sigurohet se I ka te gjitha faturat e shitjes dhe se eshte ngarkuar malli ne baze te fatures
 • Angazhohet per dergesen e mallit te klientet
 • Kryen cdo pune qe kerkohet nga Menaxheri dhe qe ka te beje me Depon, transportin, shitjen, mallin qe gjendet ne stoqe etj
 • Udheheq dhe ndihmon ne shkarkimin , ngarkimin dhe transportimin e mallrave per ne Depo dhe anasjelltas
 • Bashkëpunimi kolegial

Kualifikimet

 • Te kete te perfunduar shkollen e mesme
 • Preferohet pervojë pune ne Depo dhe Shperndarje
 • Te jete ne gjendje te punoje ne menyre te pavarur dhe grupore
 • Te kete aftesi ne organizim, komunikim dhe percaktim te prioriteteve te puneve
 • E obliguar patent shoferi kategoria B

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojne CV në email elektronike : liridona.sahiti@diamond-ks.com

Aplikacionet pranohen deri më datën 15/02/2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

 

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook