Log in
X

Company Name

HumanPower për Klientin

Phone Number

+381 38 52 00 00

Company Place

Prishtinë

Teknik i Makinerisë

Teknik i Makinerisë

Information

Publish Date

05.02.2018

End Date

15.02.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e rekrutimit ‘HUMANPOWER L.L.C.’ në Prishtinë,

për klientin e vet (kompani e mirënjohur në industrinë e makinerive prodhuese),

 shpall konkurs për:

Teknik i Makinerisë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Kryen detyra të përgjithshme të mirëmbajtjes dhe riparimit të gjendjes operative të makinave prodhuese; 
 • Analizon rezultatet e testimit, gabimet eventuale gjatë prodhimit dhe informacionin e marrë nga operatorët për të diagnostifikuar problemet e pajisjeve;
 • Të ofrojë mbështetje në çështjet që kanë të bëjnë me infrastrukturën në makineri;
 • Zbulon operacione të gabuara, materiale të dëmtuara dhe raporton rreth gjendjes teknike dhe përshtatshmërisë së pajisjeve në shfrytëzim; 
 • Zëvendësimi i pjesëve mekanike, elektrike, montime dhe çmontime të makinerisë;
 • Raporton tek Menaxhmenti.

Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme: 

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Preferohet të ketë njohuri teknike dhe elektrike të makinerisë prodhuese;
 • Njohja e gjuhës Angleze (është përparësi);
 • Aftësi shumë të mira bashkëpunuese;
 • Aftësi motivuese;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe gatishmëri për të punuar jashtë orarit.

KUSHTET E PUNËS: 

 • Pagë të mirë fikse;
 • Vlerësim të performancës;
 • Zhvillim profesional dhe sfida të vazhdueshme;
 • Ambient shumë të mirë të punës.

 Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm:

Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut të dhënë këtu.

Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në e-mail adresën: info@humanpower.info

ose në numrin: +381 38 52 00 00 (e Hënë – e Premtë, 09:00-16:00).

Afati për aplikim është deri më  15 Shkurt 2018, ora 23:59.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook