Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Arkatare

Arkatare

Information

Publish Date

05.02.2018

End Date

22.02.2018

Categories

Arkatar

Job Places

Ferizaj | Gjakovë

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet
kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

A: Arkatare për qytetet: Ferizaj dhe Gjakove

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre brenda dates 20.02.2018 ne adresën: hr@kadiu.al , duke shenuar poziten dhe qytetin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook