Log in
X

Company Name

FINGERMARKET

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Front-End Developer (2), Back-End Developer (2)

Front-End Developer (2), Back-End Developer (2)

Information

Publish Date

02.02.2018

End Date

15.02.2018

Categories

Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

Fingermarket, Inc. është kompani ndërkombëtare e regjistruar në Delaware, SHBA e cila e ka të themeluar degën edhe në Prishtinë. Kjo kompani është duke lancuar një platformë të re inovative që ofron shërbime online për profesionistë dhe biznese rreth biznesit elektronik, shitjes dhe marketingut.

Nëse jeni entuziastë të botës së programimit, ju ftojmë të aplikoni në dy pozitat e mëposhtme:

Front-End Developer (dy vende)

Kandidatët duhet të plotësojnë kushtet e më poshtme dhe të kenë njohuri në pikat e cekura si më poshtë:

 • HTML/CSS
 • Njohuri bazikee CSS pre-processing platforms, siç janë LESS dhe SASS
 • Bootstrap
 • JavaScript
 • jQuery
 • JavaScript Frameworks (Angular 2)
 • Version control/GIT
 • Responsive Design
 • Testing/Debugging

Preferohet që kandidatët të kenë së paku një vit përvojë pune.

Back-End Developer (dy vende)

Kandidatët duhet të plotësojnë kushtet e më poshtme dhe të kenë njohuri në pikat e cekura si më poshtë:

 • Njohuri bazike në gjuhën programuese C#
 • ASP.NET MVC
 • MS SQL Server
 • Version control/GIT

Preferohet që kandidatët të kenë së paku një vit përvojë pune.

Fingermarket.com inkurajon në veçanti femrat që të aplikojnë për të qenë pjesë e ekipës / zhvillimit.

Si të aplikoni:

Dërgoni CV-në tuaj në info@fingermarket.com më së largu deri më 15.02.2018.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Subjekti i e-mailit: Aplikimi për Front End Developer / Back End Developer

Expired

Advertising
Advertising
Facebook