Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Ekonomist

Ekonomist

Information

Publish Date

02.02.2018

End Date

16.02.2018

Categories

Ekonomi

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Kompania e derivateve të naftës "AL-PETROL" Sh.p.k, me seli në Vragoli KK-Fushë Kosovë, shpall:
                                                
                                                           KONKURS

Vendi: Administrata e Kompanisë
Departamenti: Financave
Adresa: Miradi e Ulët-4, Fushë Kosovë 12010
Vende të lira pune: 1 (Një) VENDE
Pozita: Ekonomist

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSIT:

-  Përcjell  dhe regjistron stokun e marketëve
-  Kontrollon faturat hyrëse të mallit të marketëve
-  Përcjell dhe regjistron shitjet e marketëve
- Dhe punë të tjera të cilat kërkohen koh pas kohe të natyrës së kontabilitetit dhe financave

KRITERET E PUNËSIMIT:

- Duhet të ketë përfunduar Fakultettin Ekonomik
- Përvoja e punës së paku 3 vite, 
- Te jete i gatshem per pune ekipore,sfida dhe njohuri te reja
- Aftësi Bazike te punes me Kompjuter,

UDHËZIM RRETH APLIKIMIT
Kandidatët e interesuar për punë, duhet të dërgojnë CV në imeil Adresen: hralpetrol@gmail.com 

Tel:+386/ 49-940-002+386/ 49-940-014

Expired

Advertising
Advertising
Facebook