Log in
X

Company Name

Skykosova Shpk

Phone Number

038712700

Company Place

Prishtinë

Agjente i/e shitjes së aviobiletave (10)

Agjente i/e shitjes së aviobiletave (10)

Information

Publish Date

01.02.2018

End Date

15.02.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs 

Sky Kosova Shpk shpall konkurs për vende te lira te punes :

Agjente i/e shitjes së aviobiletave ( 10 Pozita)

            Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

  • Dëshira për të punuar me klientë 
  • Të jete komunikative
  • Të keni njohuri të gjuhës gjermane (OBLIGATIVE)
  • Të keni aftësi të mira kompjuterike
  • Të keni afinitet të punoni në ekip dhe me njerëz të tjerë.
  • Të jeni gati për të punuar në orar fleksibil

Ne ofrojmë:  Vend te sigurtë te punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje : Mund te apklikojne vetem ata qe njohin mire gjuhen gjermane ne te folur dhe shkruar!

CV-të të kompletuara duhet ti dërgoni vetëm në E-mail adresen: job@flymysky.net
Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistim.

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook