Log in
X

Company Name

Eltron

Phone Number

049 67 37 00

Company Place

Prishtinë

120 Telefonues/e (call agents)

120 Telefonues/e (call agents)

Information

Publish Date

31.01.2018

End Date

28.02.2018

Contact Person

Ehad Beciri

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Projekte:

  • Cashback System – B2B në EU (DE, CH, AT, IT)
  • Payment Terminals Inbound & Outbound

Kualifikimi dhe Kriteret:

  • Shkolla e mesme e përfunduar.
  • Njohuri shumë të mira në shkrim, lexim dhe komunikim në gjuhë Gjermane, Frënge apo Italiane.
  • Njohuri Elementare në Microsoft Office, në veçanti të programeve Excel,Word si dhe përdorimit të internetit.
  • Aftësi për të marrë përsipër përgjegjësitë që u jepen.
  • Aftësi për të kuptuar drejtë objektivat e Kompanisë dhe për të treguar vetëmohim për realizimin e tyre.
  • Aftësi për të punuar në grup.
  • Përpikshmëri dhe korrektësi në punë.

Të Interesuartit mund të dërgojnë CV në info@eltron.ch

Expired

Advertising
Advertising
Facebook