Log in
X

Company Name

BRUPHARM SH.A.

Phone Number

045 896 100

Company Place

Fushë Kosovë

MENAXHER REGJIONAL PËR MARKETING DHE SHITJE, AGJENT TË SHITJES

MENAXHER REGJIONAL PËR MARKETING DHE SHITJE, AGJENT TË SHITJES

Information

Publish Date

30.01.2018

End Date

01.03.2018

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

K O N K U R S

Kompania farmaceutike “Brupharm Sh.A.’’ me seli në Fushë Kosovë me zgjerimin e fushës së veprimtarisë dhe strategjisë së marketingut dhe shitjes në Kosovë kërkon bashkëpunëtor, me këtë rast shpall konkurs për vende të lira të punës.

-MENAXHER REGJIONAL PËR MARKETING DHE SHITJE

Kualifikimet:

  • Të ketë të mbaruar Fakultetin Ekonomik-Dega Menaxhim Biznesi,Marketing
  • Zbaton planin e parashikuar të shitjes.-Analizon prezencën e produkteve në treg.-Përcjell konkurencën në treg.-Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë.
  • Të ketë aftësi shumë të mirë në komunikim,
  • Aftësi të shkëlqyera organizative,kreative dhe të jetë me iniciativë.
  • Të posedoj patentë shoferi , (Kategoria B)
  • Kandidatët me eksperiencë pune,kanë përparësi

AGJENT TË SHITJES

Kualifikimet:

  • Kandidatet duhet të ketëDiplomë univerzitare
  • Të ketë aftësi shumë të mirë në komunikim,-Të jetë person energjik, ambicioz dhe i/e disiplinuar në punë.
  • Të posedoj patentë shoferi , (Kategoria B)
  • Njohuri të programeve Microsoft Office.

Nëse mendoni se keni aftësi përkatese, ju lutemi dërgoni CV tuaj me një fotografi në e-mail adresën :office@brupharm.info

Tel : 045 896 100

 

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook