Log in
X

Company Name

Mobileria DONI

Phone Number

044 677 851

Company Place

Prishtinë

Rrobaqepës/e (5)

Rrobaqepës/e (5)

Information

Publish Date

07.02.2018

End Date

15.02.2018

Categories

Rrobaqepëse

Job Places

Prishtinë

Job Description

Doni Company” shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës në:

Pozita: Rrobaqepës/e me përvojë pune 5 vende te lira

Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë përvojë
  • Të jetë fleksibil dhe tu përgjigjet pozitivisht ndryshimeve

Te interesuarat te kontaktojnë në ketë numër: 044 677 851.

Konkursi është i hapur nga data 15.02.2018

Adresa: Rruga Prishtinë-Podujevë, Bardhosh

Expired

Advertising
Advertising
Facebook