Log in
X

Company Name

RAFII sh.p.k

Phone Number

045-666-600

Company Place

Rahovec

Inxhinier/e të Diplomuar të Arkitekturës (2), Inxhinier/e Diplomuar i Ndërtimtarisë

Inxhinier/e të Diplomuar të Arkitekturës (2), Inxhinier/e Diplomuar i Ndërtimtarisë

Information

Publish Date

15.01.2018

End Date

15.02.2018

Categories

Arkitekturë | Inxhinier | Ndërtimtari

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania RAFII sh.p.k. për nevojat e zyrës qendrore në Prishtinë shpallë konkurs për plotësimin e këtyre vendeve te punës:

  1. Dy Inxhinier/e të Diplomuar të Arkitekturës me 5 vite përvojë pune.
  2. Një Inxhinier/e Diplomuar i Ndërtimtarisë me 5 vite përvojë pune.

                          Kandidatët duhet:

- Të kenë përvojë në projektim dhe përvojë pune në mbikëqyrjen e punimeve përgjegjëse,

- Të posedojnë patentën e shoferit, kategorinë “B”,

- Njohuria e gjuhës angleze është e obligueshme.

Të interesuarit t’i dërgojnë aplikacionet e tyre (CV-të, letrat e rekomandimit, etj) në    e-mail: rafiipr@yahoo.com , Tel/Mob: 045/666-600,

Expired

Advertising
Advertising
Facebook