Log in
X

Company Name

HIDRO PROJECT SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Ingjinier te Hidro Teknikes (1), Kryepuntorë (2), Mjeshter per instalime te ujesjellesit te jashtem (1), Punëtorë Fizik (10)

Ingjinier te Hidro Teknikes (1), Kryepuntorë (2), Mjeshter per instalime te ujesjellesit te jashtem (1), Punëtorë Fizik (10)

Information

Publish Date

08.01.2018

End Date

21.01.2018

Categories

Inxhinier | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Hidro Project me seli ne Prishtine shpall konkurs pune per keto pozita per :
 
1.- Ing te Hidro Teknikes me 3 vite pervoje pune (1 pozite),
 
Te njeh punen ne programet e AutoCad ArchiCad si dhe te kete njohuri ne gjuhen Angleze
 
2.- Kryepuntorë (2 pozita),
 
3.- Mjeshter per instalime te ujesjellesit te jashtem (1 pozite),
 
4.- Punëtorë Fizik (10 pozita).

Te interesuarit te lajmrohen ne nr kontaktues +386 49 438 017 si dhe te dergojne Cv ne email hidroproject1@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook