Log in
X

Company Name

VITAMINKA TRADE

Company Place

Prishtinë

Ambullantiv i shitjes

Ambullantiv i shitjes

Information

Publish Date

08.01.2018

End Date

21.01.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë bëhuni

edhe ju pjesë e ekipit tonë. Mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik, paga

konkurruese, mundësi e shkëlqyer e punës ekipore. Të gjithë ju që dëshironi të jeni pjesë e

ekpit tonë mund të aplikoni për vendet e lira të punës si në vijim:

Vendi i punës: Prishtinë

Po ashtu perparesi kane te Lipjanit me rrethine dhe Prishtines

Ambullantiv i shitjes

Kualifikimet e kërkuara:

• Diplomë e shkollës së mesme,

• Të ketë përvojë pune të ngjajshme me pozitën e hapur.

• Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,

• Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,

• Të ketë aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë,

• Preferohet njohja e gjuhës angleze dhe serbokroate

CV dhe Leter Motivimi mund ti dergoni permes:
E-mail: info@vitaminka-ks.com, fatmir.ahmetaj@vitaminka-ks.com

Nr. Kontaktues +386 49 944 090

Expired

Advertising
Advertising
Facebook