Log in
X

Company Name

Pierre Cardin Home

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitëse/arkatare (femra) (2)

Shitëse/arkatare (femra) (2)

Information

Publish Date

08.01.2018

End Date

14.01.2018

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

M4P LLC shpall konkurs për përzgjedhjen e dy punonjëseve për kompaninë Pierre Cardin Home e cila gjendet ne Magjistralen Prishtinë - Ferizaj, afër hotel Emerald.

Dy shitëse/arkatare (femra)

Detyrat dhe përgjegjësitë:                  

-Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit                  

-Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë                  

-Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë, parregullësi etj                  

-Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial

Kushtet:

-Të ketë experiencë punë  në ketë fushë më së paku 1 vit

-Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të gjuhës shqipe dhe angleze

-E përgjegjshme në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi

-Diploma universitare përbën avantazh

-Mosha 22-30 vjeç

Benefitet:

Pagë e kënaqshme, shujtë nga kompania dhe transport falas.

CV-të të dërgohen në e-mail: office.m4p@gmail.com
Vetëm kandidatet që plotësojnë kushtet do të konsiderohen për intervistë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook