Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038- 600- 223

Company Place

Prishtinë

Mirembajtes i hotelit, Elektricist & Shofer

Mirembajtes i hotelit, Elektricist & Shofer

Information

Publish Date

08.01.2018

End Date

08.02.2018

Contact Person

info@hotelinternationalprishtina.com

Categories

Elektricistë | Vozitës | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA  shpall konkurs:

POZITA: Mirembajtes i hotelit 

Pergjegjesite kryesore:

-Mirembajtja e dhomave,

-Mirembajtja e parkingut/garazhave

-Mirembajtja e ambienteve te jashtme te hotelit 

-Organizimi dhe përgjegjësia për mbarëvajtjen e punëve.

POZITA: Elektricist & Shofer

Pergjegjesite kryesore:

- Te jete elektricist me eksperience /pervoje  pune

- Te posedoje patent shofer

Te  interesuarit te lajmerohen ne nr  telefonit 038-600-223,

ose te na kontaktojne ne e-mail info@hotelinternationalprishtina.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook