Log in
X

Company Name

ZEJNA GROUP sh.p.k

Phone Number

0037744732904

Company Place

Prishtinë

Agjent Tregtar (5)

Agjent Tregtar (5)

Information

Publish Date

05.01.2018

End Date

20.01.2018

Contact Person

Edon

Categories

Shitje | Të tjera... | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Zejna Group sh.p.k shpall konkurs per keto pozita:

Agjent Tregtar 5 pozita te lira prej tyre:

Me veture personale 5 agjenta

Detyrat dhe përgjegjësitë:
•Duhet të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjës;
•Duhet të jenë të vetë-organizuar dhe të kenë iniciativë;
•Të kenë aftësi të mira komunikuese, krijuese dhe prezantuese të artikujve dhe shërbimeve që ofron kompania dhe poashtu i gatshëm të krijoj shitje në treg dhe pika të reja;
•Të raportoj te personat përgjegjës lidhur me konkurrencën në treg dhe ndryshimet në treg;

Shkathtësit e kërkuara/ kualifikimet:
•Kandidati duhet të ketë diplomë të shkollës së mesme, fakultetit ekonomik e preferueshme;
•Të ketë përvojë minimum njëvjeçare në fushën e shitjes;
•Ndërton dhe menaxhon rritjen e shitjes në rajonin të cilin operon;
•Duhet të kenë aftësi të reagojnë shpejt në rrethana dhe situata të ndërlikuara (të jetë person i aftë për bindje);
•Të posedojnë patent shoferin e kategorisë B.

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi (preferohet), dëshmit mbi kualifikimin (preferohet) dhe titulli i vendit të punës për të cilin aplikoni.

Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohet në adresën elektronike: zejnagroup.ks@gmail.com më së voni deri me datën 20 Janar 2018.

Për paqartësi na kontaktoni në 044-732-904.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook