Log in
X

Company Name

Selmans Network dhe Ekspert

Phone Number

049 229 222

Company Place

Prishtinë

Pastruese (vajza/gra) (20)

Pastruese (vajza/gra) (20)

Information

Publish Date

04.01.2018

End Date

17.01.2018

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

 Selmans Network dhe Ekspert në kuader të sektorit të pastrimit dhe mirëmbajtjes, do të punësojmë 20 pastruese (vajza/gra).

Të interesuarat mund të lajmërohen në

Tel: 045 533 531

E-mail: info@selmans.net ose në

Facebook: Selmans Network: https://www.facebook.com/SelmansNetwork/

Expired

Advertising
Advertising
Facebook