Log in
X

Company Name

IDRA Research & Consulting

Phone Number

049880301

Company Place

Të gjitha qytetet

Intervistues/anketues

Intervistues/anketues

Information

Publish Date

04.01.2018

End Date

04.02.2018

Contact Person

Liresa Shala

Categories

Të tjera...

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Ky është një njoftim për të gjithë atë të cilët dëshirojnë që të punojnë si intervistues/anketues pranë IDRA Research & Consulting - Dega në Kosovë

Në mënyrë periodike kompania jonë kryen anketa dhe sondazhe në të gjithë Kosovën. Të interesuarit do të angazhohen në kryerjen e intervistave/anketave në terren nëpër qyetete të ndryshme.

Bazuar në standartet e ESOMAR (shoqata botërore, më e madhe, e profesionistëve në fushën e kërkimeve) ne ofrojmë mundësi punësimi për të gjithë ata individë të cilët:
-Janë të ndershëm.
-Janë të sjellshëm.
-Janë të përkushtuar në punë.
-Janë korrekt.
-Dëshirojnë që të sigurojnë të ardhura të kënaqshme mujore nga një punë jo me kohë të plotë.
-Kërkojnë eksperiencë pune.
-Dëshirojnë që të punojnë pranë një kompanie reputacioni i së cilës është ndër më të mirët ne treg si për cilësi ashtu edhe për integritet.

-Nëse dëshrioni që të punoni me ne mund të dërgoni CV tuaj në email: jobs@idra.al

Ku mund të na gjeni?
Rr. "Adrian Krasniqi" nr. 33, 10000 Prishtine, Kosove
Website: www.idracompany.com
E-mail: jobs@idra.al 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook