Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkatar/e në Market (12)

Arkatar/e në Market (12)

Information

Publish Date

03.01.2018

End Date

17.01.2018

Categories

Arkatar

Job Places

Ferizaj | Istog | Prishtinë | Prizren

Job Description

Kompania e derivateve të naftës "AL-PETROL" Sh.p.k, me seli në Vragoli KK-Fushë Kosovë, shpall:
                                                
                                                                                   KONKURS


Vendi: Administrata e Kompanisë
Departamenti: Marketëve
Adresa: Miradi e Ulët-4, Fushë Kosovë 12010
Vende të lira pune: 6 (Gjashtë) VENDE
Pozita: Arkatar/e në Market
Njësia në: Vranjevc-Prishtinë tre (3) vende të lira, si dhe në Piran-Prizren tre (3) vende të lira, Ferizaj tre (3) vende të lira, Istog tre (3) vende të lira dhe Podujevë (3) vende të lira.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSIT:
- Caktohet në pikën shitëse të Marketit,
- E pranon detyrën nga Mbikqyrësi,
- Është pergjegjes per standarde  etike dhe profesionale ne Punë,
- Është pergjegjës per dhenien e kuponit qdo Konsumatorit,
- Edhe detyra tjera te natyrës se Marketit.

KRITERET E PUNËSIMIT:
- Shkolla e Mesme (Fakulteti Përparsi)
- Përvoja e Punës në Shitje,
- Aftësi Bazike te punes me Kompjuter,
- Tre Punëtorët e Marketit duhet të jenë familjar ndërmjet vete (E obligueshme).

UDHËZIM RRETH APLIKIMIT
Kandidatët e interesuar për punë, duhet të dërgojnë CV në imeil 

 
 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook