Log in
X

Company Name

Banka Ekonomike

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar për menaxhimin e riskut të likuiditetit dhe tregut

Zyrtar për menaxhimin e riskut të likuiditetit dhe tregut

Information

Publish Date

28.12.2017

End Date

03.01.2018

Categories

Bankë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook