Log in
X

Company Name

Elkos Group

Phone Number

.

Company Place

Pejë

Recepsioniste (6), Kujdestare/Edukatore për femijë (7), Mekanik /Mjeshtër për Bowling (5), Mirëmbajtëse (1)

Recepsioniste (6), Kujdestare/Edukatore për femijë (7), Mekanik /Mjeshtër për Bowling (5), Mirëmbajtëse (1)

Information

Publish Date

26.12.2017

End Date

10.01.2018

Categories

Arsim & Edukim | Recepsionistë

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

V E N DE   T Ë   L I R A   P U N E

ETC Prizren:
Recepsioniste 4 vende pune
Kujdestare/Edukatore për femijë 5 vende pune
Mekanik /Mjeshtër për Bowling 3 vende pune
Mirëmbajtëse  1 vend pune    

ETC Prishtinë (Vranjevc):
Recepsioniste  2 vende pune
Kujdestare/Edukatore për femijë 2 vende pune
Mekanik /Mjeshtër për Bowling 2 vende pune    

Kualifikimet:
-Preferohët përvojë pune
-Aftësi analitike dhe komunikuese
-Aftësi kreative dhe qasje të duhur me femijë
-Aftësi të punës në grupe    

Benifitet:
Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
Sigurim shëndetësor
Pagesë të rregulltë dhe orar të rregulltë
Trajnime adekuate për pozitë

Procesi i Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës: apliko@etc-ks.com dhe duke aplikuar fizikish tek Recepsioni në ETC-të përkatese,
Për të aplikuar duhet të plotësoni aplikacionin (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni) me një foto të bashkangjitur.
Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund të kontaktojnë në numrat e telefonit: 0800/30 300 nga ora 08:00 deri në 19:00

Konkursi mbetet i hapur nga data 26.12.2017-10.01.2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook