Log in
X

Company Name

Castrol Oil KS

Phone Number

044717799

Company Place

Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer)

Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer)

Information

Publish Date

25.12.2017

End Date

07.01.2018

Contact Person

Categories

Financa | Kontabilitet

Job Description

Castrol Oil KS shpall konkurs per pranimin e nje Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer)

Lokacioni: Podujeve.

Detyrat dhe pergjegjesite:

- Pranimi dhe regjistrimi i mallit, hyrjet - daljet.

- Faturimi dhe regjisistrimi i shitjeve ditore - daljet,

- Pergatitja e raporteve financiare: ditore, javore, mujore, tremujore dhe vjetore.

- Mbikeqyre dhe vlereson punetoret e kompanise,

- Orari i plote i punes.

Kushtet:

- Te kete te kryer fakuktetin ekononik (preferohet drejtimi kontabilitet),

- Pervoje pune ne fushen e financave dhe kontabilitetit, se paku dy vjecare,

- Njohuri kompjuterike ne programet excel si dhe me analizat ekonomike dhe financicare.

- Aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese ne grup.

- Preferohet te kete paisje te lejes se shoferit/kategoria B.

Kushtet e pages shume te mira, kurse shpenzimet e rruges per kandidatet nga qytetet e tjera i mbulojme shpenzimet e rruges.

Aplikimi mund te behet duke derguar CV-ne (foto e domosdoshme) permes email adresses: castrol-oil@hotmail.com

Telefon: 044717799

Expired

Advertising
Advertising
Facebook