Log in
X

Company Name

Patron Dantel

Phone Number

045467674

Company Place

Prishtinë

Shitës/e (2)

Shitës/e (2)

Information

Publish Date

25.12.2017

End Date

05.01.2018

Contact Person

Privat

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Patron Dantel eshte lokali me i ri ne te cilin mund te bleni materiale apo shtofra me pakice, materiale ekskluzive per fustane.

Lokacioni: Lagja Pejton ne Prishtine, Kosove.

Shpallim Konkurs per (2) vende te lira pune.

Pozita: Shitje

Gjinia: Femer dhe Mashkull

Orari i plot i punes dhe pagesa gjithmone me rregull.

Kusht per aplikim eshte pervoja e punes ne fushe te njejte, shitje e materialeve apo shtofrave.

Aplikimi mund te behet permes email adresses: patrondantel@gmail.com ose permes telefonit : 045 467 674.

Ju ftojme te na bashkoheni ne rrugetimin tone drejt suksesit.

PATRON DANTEL

https://www.facebook.com/patrondantel/ 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook