Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Kamarier

Kamarier

Information

Publish Date

21.12.2017

End Date

04.01.2018

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kamarier

Përgjegjësia:
-Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë
-Njohja e punës me kompjuter
-Njohja e gjuhës angleze
-Të jetë komunikativ
-I motivuar për punë
-Aftësi për punë nën presionin e kohës
-Gatishmëri për punë jashtë orarit

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata qe kanë ne: apliko@hotelgarden-ks.com
Me subjektin: Kamarier
Gjinia: Femer/ Mashkull

Expired

Advertising
Advertising
Facebook