Log in
X

Company Name

KFC Kosova

Phone Number

Company Place

Prishtinë

JURIST

JURIST

Information

Publish Date

20.12.2017

End Date

27.12.2017

Categories

Jurista

Job Places

Prishtinë

Job Description

KFC Kosova – Shpallje pune për JURIST
Detajet e pozitës:
Pozita: Jurist
Orari: I plotë
Vendndodhja: Fshati Ndërkombëtar, Veternik, Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:
Mbulon të gjitha aspektet ligjore të kompanisë;
Interpreton ligjet dhe jep këshilla të përgjithshme ligjore;
Përgatit çdo akt/vendim të nevojshëm ligjor për kompaninë;
Përpilon kontrata dhe dokumente të tjera ligjore në bazë të nevojave të biznesit;
Analizon kontratat e ndryshme të biznesit dhe siguron që kontratat kanë bazë ligjore dhe mbrojnë kompaninë nga shkeljet e palëve kontraktuese;
Kontakton me organet ligjore të vendit varësisht nga nevojat biznesore;
Zgjidh mosmarrëveshjet dhe mbikëqyr çdo marrëveshjeje.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:
Preferohet 2+ vjet përvojë pune relevante;
Të ketë të përfunduar studimet Bachelor (studimet Master janë përparësi);
Të ketë aftësi të mira negociuese dhe të jetë detajist;
Të ketë aftësi të mira komunikuese si në të folur ashtu edhe në të shkruar;
Të jetë i gatshëm të punojë në ekip dhe nën presion;

Për të aplikuar dërgoni në webfaqen tonë http://kfc-ks.com/join-our-team/ deri më 27/12/2017, CV-në dhe Ese me 500 fjalë rreth pyetjes “Na tregoni për 3 njerëz, jetën e të cilëve e keni ndryshuar pozitivisht. Çfarë do të thonin ata për ty nëse i thërrasim për t’i pyetur?”. Eseja është opsionale.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook