Log in
X

Company Name

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK)

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Koordinator të Projekteve, Asistent të projekteve, Asistent administrativ dhe financiar, Praktikant

Koordinator të Projekteve, Asistent të projekteve, Asistent administrativ dhe financiar, Praktikant

Information

Publish Date

19.12.2017

End Date

08.01.2018

Categories

Administratë | Financa | Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description


Për ti parë konkurset kliko ketë link: www.oegjk.org/oegjk/konkurset

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook