Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

+381 38 211 637

Company Place

Prishtinë

Zyrtar Ligjor

Zyrtar Ligjor

Information

Publish Date

18.12.2017

End Date

01.01.2018

Categories

Ministri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook