Log in
X

Company Name

Bencard Pharm

Phone Number

045100025

Company Place

Prishtinë

Agjent te shitjes (25), Menaxher/e - Perfaqesues/e te kompanise (15)

Agjent te shitjes (25), Menaxher/e - Perfaqesues/e te kompanise (15)

Information

Publish Date

16.12.2017

End Date

29.12.2017

Categories

Shitje | Menaxher

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Kompania Zviceriane Bencard Pharm kerkon 25 Agjent te shitjes per tere territorin e Kosoves
Kerkohen edhe 15 Menaxher/e - Perfaqesues/e te kompanise per tere teritorin e Kosoves dhe me gjere.

Kushtet:
- Te jene ne moshen mbi 18 vjet,
- Te kene te mbaruar se paku shkollen e mesme,
- Veture personale,
- Patent shofer,
- Perparesi kane aplikuesit ne çifte.

Kompania ofron:
- Kushte shume te mira pune,
- Pagesa me standarde europiane,
- Trajnime ne fushes e shitjeve,
- Udhetime seminarike jasht vendit,
- Certifikim pas perfundimit te trajnimeve.

Te gjithe kandidatet e interesuar te dergojne CV-te e tyre ne kete email adrese (dergimi i CV eshte i obliguar)
Email:aplikomenjehere@gmail.com
Tel:045100025
Verejtje: telefonatat pranohen prej 10:00-16:00

Expired

Advertising
Advertising
Facebook