Log in
X

Company Name

N.T Liridoni

Phone Number

+381 38 600 501

Company Place

Prishtinë

Agjent i shtijes, Merchendaiser

Agjent i shtijes, Merchendaiser

Information

Publish Date

11.08.2017

End Date

24.08.2017

Categories

Shitje

Job Places

Mitrovicë | Prishtinë

Job Description

N.T Liridoni shpall konkurs per pozitën: AGJENT SHITJE PRISHTINË

     Detyrat kryesore:

 • Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencen e produkteve ne treg, përcjelle konkurencën;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
 • Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes;
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara;
 • Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë diplomë universitare (e preferushme);
 • Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencë pune në të njëjtin profil pune në industrinë ushqimore;
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  Aftesi të shkëlqyer  komunikuese dhe aftesi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil, varësisht nga sezona;

CV-të tuaja mund t’i dërgoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com , të ceket në Cv pozita dhe vendi për të cilën aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 24.08.2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

--------------------------------------------------

N.T Liridoni shpallë konkurs: MERCHENDAISER- MITROVICË

Përshkrimi i detyrave:

• Përgjegjës për ekspozimin dominues të produkteve të caktuara, dukshmërinë maksimale, hapësirën e produkteve në rafte, mbajtjen e kontakteve të rregullta me blerësit, mbajtjen e kontakteve me tregtarët, analizimin e tregut, etj.
• Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brendit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte.
• Siguron informacione për gjendjen e stokut, si dhe informacione të nevojshme për dukshmërin e produkteve
• Të stimuloj vëmendjen e konsumatorëve për produktet e brendit, brenda territorit të definuar përmes pozicionimit të përshtatshëm dhe ekspozimit të produkteve.
• Në kërkim të vazhdueshëm të rasteve për të zgjëruar ekspozimin e produkteve të brendit përkatës.
• Zhvillimi i vazhdueshëm i aftësive personale dhe teknikave të prezantimit.
• Krijon raporte profesionale me punëtorët në pikat e shitjes.
• Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për dukshmërine e produkteve të produkteve të brendit në treg.


Kualifikimet e kërkuara:

• Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Diploma universitare në fushën e Marketingut është përparësi;
• E preferuar 1 vit përvojë pune në shitje/merchandising ne industrinë ushqimore;
• Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
• Të ketë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
• Të ketë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të punës nën presion;
• Të ketë njohuri bazë të brendeve të kompanisë;
• Të ketë imazh profesional, dhe sjellje korrekte;
• Të jetë i/e gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil, varësisht nga sezona..


CV-të tuaja mund t’i dorëzoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com, të ceket ne Cv pozita dhe vendi për të cilin aplikoni.

Konkursi do jetë i hapur deri më datën 24.08.2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook