Log in
X

Company Name

ELKOS GROUP

Phone Number

0800/30 300

Company Place

Pejë

Punëtor sezonal dhe të rregullt në marke

Punëtor sezonal dhe të rregullt në marke

Information

Publish Date

10.08.2017

End Date

20.08.2017

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Deçan

Job Description

Elkos Group ne njesin punuese ETC Deqan me date: 10-20.08.2017 shpall :
     
VENDE TÊ LIRA PUNE
     
Punetor sezonal dhe te rregullt ne market!
     
Kriteret:
Preferohet diplome e shkolles se mesme
Preferohet pervoje e punes paraprake
Aftesi te shkelqyera komunikuese

Aplikimi: www.hr.etc-ks.com dhe ne email adresen: apliko@elkosgroup.com
     
Per informata shtese mund te therrisni pa pagese 080030300.

Konkursi i hapur deri me date: 20.08.2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook