Log in
X

Company Name

DELTAPHARMA-KS SH.P.K.

Phone Number

+386 49 60 70 90

Company Place

Fushë Kosovë

Prezantues Mjekesor, Agjent shitjesh

Prezantues Mjekesor, Agjent shitjesh

Information

Publish Date

09.08.2017

End Date

14.08.2017

Categories

Mjekësi | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Prishtine, 09/08/2017

       Vende te lira pune, prane Deltapharma-KS

Njoftojme te interesuarit, se deltapharma-Ks, hap konkurs per dy kategori vendesh pune;

1-Prezantues Mjekesor

2-Agjent shitjesh, (Distribucion), (marres dhe shperndares i porosive drejtperdrejt ne farmaci)

Kompania Deltapharma-KS, eshte prezente prej disa vitesh ne tregun e Kosoves.

Kompania pervec importit dhe distribucionit, do te zgjeroje me tej edhe strukturat e marketingut.

Burimet njerezore konsiderohen si nje aset I vecante per ne!

1-Nese keni experience dhe aftesi ne fushen e marketingut dhe shitjes se produkteve farmaceutike, atehere aplikoni ;

- Prezantues Mjekesor

Disa te dhena lidhur me kete pozicion;

Personi ka per detyre te prezantoje produkte nga portofoli i Deltapharma-KS, tek te gjithe profesionistet e shendetesise, (farmaci, institucione shendetesore publike dhe private, mjeke), te gjeneroje shitje te produkteve, te ndjeke ecurine dhe mbarevajtjen e ketyre produkteve ne vazhdimesi.

Eksperienca e mepareshme ne kete drejtim, do te ishte nje avantazh.

2-Nese keni eksperience si agjent shitjesh ne fushen farmaceutike, keni kontakte shume te mira me farmacite, (pavaresisht profesionit), atehere aplikoni:

- Agjent shitjesh, (Distribucion), (marres dhe shperndares i porosive drejtperdrejt ne farmaci)

Cilesite qe duhet te manifestoje ky person, lidhen me  qellimin final; gjenerim te shitjeve te produkteve farmaceutike

Detaje lidhur me pagesen, si dhe te tjera qe lidhen me vendin e punes, do te jene objekt i diskutimit te drejperdrejte gjate intervistes.

Te gjithe kandidatet, duhet te paraqesin ne aplikimet e tyre me email, keto gjera;

-CV

-Dokumentin e shkollimit (diplome, (fotokopje)

-Dokumente qe vertetojne trajnime te ndryshme (certifikata, fotokopje)

-Leter reference, (nga punedhenes te ndryshem)

Afati i fundit per aplikim eshte data 14 gusht 2017.

Intervistat do te behen ne datat 15 gusht 2016.

Nese paraqet interes per juve, ju lutem aplikoni CV –ne tuaj ne adresat:

apalushi@deltapharma-ks.com

abdurrahimpalushi@yahoo.com

ecurraj@deltapharma-al.com

Ju mund te telefononi edhe ne numrin +386 49 60 70 90, (pervec dites se shtune dhe djele)   ,

Me repsekt,

Deltapharma-KS                            

Expired

Advertising
Advertising
Facebook