Log in
X

Company Name

RSM COMPANY

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtor terreni

Punëtor terreni

Information

Publish Date

09.08.2017

End Date

23.08.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

Kompania “RSM COMPANY” sh.p.k me seli në Çagllavicë, rr. Dardanët, p.n., Prishtinë shpall konkurs për pozitën:

Punëtor terreni

Kerkesat:

- Mosha 20 – 35 vjet

- Shkolla e mesme,

- Te posedoj patente shofer B.

Detyrat e punës:

- Punetor sinjalistike per vendosjen e tabelave te komunikacionit,

- Shenimin e vijave te bardha te rruges dhe vendekalimeve te kembesoreve,

- Qëndrimi në terren ne projekte ku bene ekzekutimin e punimeve kompania “RSM COMPANY”sh.p.k

- Kontribuon në realizimin dhe zhvillimin e projekteve të komunikacionit,

- Kontribon në realizimin e punës së vazhdueshme bashke me punetoret e tjere në terren.

- Kryen edhe punë të tjera që i kërkohet nga punedhenesi.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, mund te lajmrohen ne numrin e telefonit: 044 111 993.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook