Log in
X

Company Name

ELKOS

Phone Number

080030300

Company Place

Pejë

VOZITES (kategori C)

VOZITES (kategori C)

Information

Publish Date

09.08.2017

End Date

15.08.2017

Categories

Magazinier

Job Places

Prizren

Job Description

Elkos Group per Degen e saj: Depo Prizren me date 08.08.2017 shpall keto :
 
VENDE TÊ LIRA PUNE
 
VOZITES (kategori C) -  ELKOS DEPO Prizren - 2 VENDE TË LIRA PUNE
 
Kriteret:
- Preferohet diplome e shkolles se mesme
- Të posedojë aftesi komunikuese
- Patent shofer kategoria C
- Aftesi te punes ekipore
 
APLIKIMI:
Aplikimi ne Depo Prizren dhe Etc Prizren duke  plotesuara plikacionin, dhe ne email adresen: apliko@elkosgroup.com
 
Per informata shtese mund te therrisni pa pagese 080030300.
 
konkursi mbetet i hapur deri me 15.08.2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook