Log in
X

Company Name

AutoService Partner

Phone Number

+37744849011

Company Place

Prizren

Depoist

Depoist

Information

Publish Date

08.08.2017

End Date

20.08.2017

Categories

Magazinier

Job Places

Prizren

Job Description

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë dhe luan një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare në Gjermani dhe Kosovë. Me rrjetin më të madh të shitjes, duke numëruar 7 pika të shitjes dhe personel prej 40 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet të Kosovës.

Ekipi jonë ka nevojë për një depoist – në Prizren (Korishë)

Detyrat

-  Pranimi dhe dorëzimi i porosive dhe transfereve

-  Dërgesa e porosive në filiale

-  Administrata (Organizimi i transfereve dhe flet ngarkesave)

-  Bashkëpunime i ngushtë me departamentet interne (stok, marketing, administratë)

Profili juaj

-  Ju jeni i saktë dhe tip dinamik

-  Dëshironi të zhvilloheni

-  Keni dëshirë të punoni në grup dhe të angazhoheni

-  Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

Përfitimet tuaja

-  Trajnim dhe integrim intensiv për koleget e ri

-  Vend pune modern dhe të sigurt

-  Pagë mbi mesatare dhe të rregullt

-  Një pozicion vetë-përgjegjës

-  Zhvillim profesionaltë karieres tuaj

Te gjithë të interesuarit duhet te aplikojnë duke dërguar CV ne:karriera@autoservicepartner.com

-  CV-n (http://autoservicepartner.com/site/?faqe=18)

-  Data e fundit per aplikim: 20.08.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook