Log in
X

Company Name

ELKOS GROUP

Phone Number

0800/30 300

Company Place

Pejë

Inxhinier i Elektro-Teknikes, Mekanik Tornitor

Inxhinier i Elektro-Teknikes, Mekanik Tornitor

Information

Publish Date

07.08.2017

End Date

15.08.2017

Contact Person

Categories

Inxhinier

Job Places

Pejë

Job Description

ELKOS GROUP SHUME SHPEJT HAP FABRIKEN E RE TE PRODHIMTARISE NE ZAHAQ,  DHE SHPALL KONKURS PËR:
    
Inxhinier i Elektro-Teknikes  1 vend pune
Mekanik Tornitor                    1 vend pune  
                            
Per pozitat e larteshenuara, preferohet pervoje pune paraprake  .
Diplomë universitare       
                            
Procesi i Aplikimit:                    
                                
• Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke plotesuar.
aplikacionin (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni) me një foto të bashkangjitur, dhe mund te dorezohet ne Recepsionin e ETC Pejes apo online: www.hr.etc-ks.com
• Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund të kontaktojnë në numrat e telefonit: 0800/30 300 nga ora 08:00 deri në 19:00,
• Konkursi mbetet i hapur nga data deri me 07.08.2017 - deri me 15.08.2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook