Log in
X

Company Name

Ekspert Pharma

Phone Number

049/176-400

Company Place

Prishtinë

Përfaqësuesë Mjekësorë (3)

Përfaqësuesë Mjekësorë (3)

Information

Publish Date

10.08.2017

End Date

23.08.2017

Contact Person

Bajram Zatriqi

Categories

Mjekësi | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania farmaceutike Ekspert Pharma, eshte distributore ekskluzive e brendeve te njohura boterore, e cila me rastin e rritjes se shitjes dhe zgjerimit ne teritorin e Kosoves, shpall konkurs per:

  • Perfaqesuese Mjekesore (2 pozita per rajonin e rrafshit te Kosoves)
  • Perfaqesuese Mjekesore (1 pozite per rajonin e Dukagjinit)

Kualifikimet dhe kriteret e kerkuara:

  • Universiteti i Mjekesise, Farmacise, Kimise, Biologjise apo Stomatologjise
  • Pervoja e punes si perfaqesuese Mjekesore (e deshiruar)
  • Te jete e organizuer, veteinicuese dhe e vendosur
  • Te jete komunikative dhe aktive ne pune individuale apo ekipore
  • Njohuri ne shfrytezimin e Microsoft Office
  • Te posedoj patente shoferi

Kandidatet e interesuara, kerkohet te dorezojne nje leter motivuese, nje CV dhe nje foto, ne email: bajram.zatriqi@ekspert-pharma.com deri me 23.08.2017

Per info me te hollesishme ne tel 049/176-400.

Ekspert Pharma

Expired

Advertising
Advertising
Facebook