Log in
X

Company Name

BI CREDIT SHA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Praktikantё

Praktikantё

Information

Publish Date

05.08.2017

End Date

25.08.2017

Contact Person

Categories

Ekonomi | Jurista

Job Places

Ferizaj

Job Description

KONKURS

BI CREDIT SHA ёshtё Institucion Financiar Jobankar i licencuar nga BQK pёr ofrimin e kredive nё sektorin mikrofinanciar pёr ndermarrjeve tё vogla dhe tё mesme dhe pёr individe. Shёrbimet e ofruara bazohen nё maturi dhe profesionalizёm tё lartё nё pajtim me ligjet e aplikueshme nё Kosovё.

BI CREDIT SHA ofron mundёsi pёr zhvillim personal dhe tё karrierёs pёr individёt me ambicie, profesionalizёm dhe pёrkushtim pёr standarde tё larta tё performancёs. Ne kёrkojmё kandidatё tё kualifikuar dhe entuziastё pёr pozitёn nё vijim:

Kёrkojmё Praktikantё - studentё apo me diplomë universitare nё Ekonomi apo Juridik pёr:

 Punë praktike me mundёsi punёsimi nё Ferizaj

Ështё parёsore dhe e domosdoshme qё praktikantёt:

• Të kenë përkushtim, entuziazëm dhe interesim për të mësuar;
• Të jenë dinamik, fleksibil, kreativ dhe tё gatshëm për punë në ekip;
• Të ketë shkathtësi të mira të komunikimit; analitike dhe oganizative;
• Njohuri të mira të punës me kompjuter (Word, Excel dhe Internet Explorer);

Praktika është pa pagesë dhe zgjatë 3-4 muaj Gjatë kësaj kohe BI CREDIT SHA do të identifikojë dhe punësojë kandidatët më të suksesshëm të cilët përshtaten në natyrën e biznesit tonë.

Tё gjithё kandidatёt e interesuar mund tё dёrgojnё CV-tё/rezymetё nё adresёn elektronike bicredit.sha@gmail.com me titull: Aplikim pёr Praktik.

Afati i fundit pёr aplikim ёshtё 25 Gusht 2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook