Log in
X

Company Name

ENGLISH LANGUAGE CENTRE – ELC

Phone Number

038 728 029, 038 246 630

Company Place

Prishtinë

Arsimtare të gjuhës gjermane (për fëmijë dhe të rritur)

Arsimtare të gjuhës gjermane (për fëmijë dhe të rritur)

Information

Publish Date

05.08.2017

End Date

21.08.2017

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

K O N K U R S

Për pranimin në punëpër:

- Arsimtare të gjuhës gjermane (për fëmijë dhe të rritur)

KUSHTET: Përveç kushteve të përgjithshme të përcaktuara me ligj, kandidatët duhet t’i plotësojnë edhe këto kushte të veçanta:

Arsimtare e gjuhës gjermane - të ketë të kryer fakultetin ose të jetë absolventë e gjuhës gjermane, te ketë përvojë pune në mësimdhënie si dhe të ketë dëshirë për tëpunuar në fushën e arsimit.

Vetëm kandidatet qe i plotësojnë kushtet do të thirren në intervistë.

Të interesuarit CV e tyre dhe letrën motivuese mund t’i dërgojnë deri më datën 21.08.2017 në email adresën: englishcentre.sk@gmail.com

Për informata më të detajuara mund të na gjeni ne Facebook: EnglishLanguageCentre (ELC) si dhe ne web faqe: www.elc-ks.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook