Log in
X

Company Name

"Medica XK" LLC

Phone Number

0038649606541

Company Place

Prishtinë

Farmaciste e diplomuar, Teknike e farmacisë

Farmaciste e diplomuar, Teknike e farmacisë

Information

Publish Date

04.08.2017

End Date

20.08.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Tregtia me shumicë e Produkteve dhe pajisjeve medicinale "Medica XK" LLC., me seli në Prishtinë, shpall

                                                                                  KONKURS

për vende të lira pune:

  1. Farmaciste e diplomuar         ( 1 )
  2. Teknike e farmacisë              ( 1 )

Kualifikimet për pozitën 1 

Të ketë të mbaruar Fakultetin e Mjekësisë, Dega e Farmacisë;

Të jetë e licencuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Kualifikimet për pozitën 2 

Të ketë të mbaruar shkollën e mesme profesionale, Dega e Farmacisë;

Të jetë e licencuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Konkursi është i hapur deri më datën 20.08.2017

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar diplomat / çertifikatat, CV  në adresën elektronike medicaxk@gmail.com

Per informata shtese mund te kontaktoni ne tel. 0038649606541

Expired

Advertising
Advertising
Facebook