Log in
X

Company Name

ELKOS

Phone Number

Company Place

Pejë

Menaxher/e (3), Furnizues/e (1)

Menaxher/e (3), Furnizues/e (1)

Information

Publish Date

03.08.2017

End Date

15.08.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Ferizaj | Lipjan | Prizren

Job Description

Vende të lira pune

Përshkrimi i punës

• Menaxher/e në ETC Lipjan – 1 vend pune
• Menaxher/e në ETC Ferizaj – 2 vende pune
• Furnizues/e ETC Prizren – 1 vend pune

Kriteret për punësim:
• Diplomë Universitare
• Njohuri të programeve Microsoft Office
• Të ketë aftësi menaxhuese dhe innovative
• Aftësi të punës ekipore

Tjera:    
• Aplikimi: Mund të bëhet online ne link-un www.hr.etc-ks.com , duke dërguar CV-në tuaj në email adresën: apliko@elkosgroup.com , poashtu duke plotësuar aplikacionin në ETC-në përkatëse tek recepsioni.

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 15.08.2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook