Log in
X

Company Name

Auto Zone Center

Phone Number

049 870 800

Company Place

Prishtinë

Auto Elektricist (4)

Auto Elektricist (4)

Information

Publish Date

03.08.2017

End Date

15.08.2017

Contact Person

Edin Hoxha

Categories

Autoservis

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

Pozita e punës:  Auto Elektricist

Vendi Punës: Prizren (2),  Prishtinë (2)

Përshkrimi i Punës:

-  Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi

-  Kryen montimin e produkteve në vetura  

-  Intervenon ne sanimin e produkteve në vetura

Kualifikimet e kërkuara

-  Përvojë pune si Auto-elektricist, mekanik apo përvojë tjeter me vetura

-  Të posedojë aftësi të mira komunikuese;

-  Aftësi për të punuar në ekipe;

-  Aftësi për të punuar edhe me orar të zgjatur;

-  Posedimi i patentë shoferit është i domosdoshëm.

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara mund të na kontaktojnë duke derguar te dhenat personale, numrin e telefonit dhe informata mbi pervojen e punës në e-mail adresën e kompanisë: autozonecenter@gmail.com

Konkursi është i hapur deri me 15 Gusht 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook