Log in
X

Company Name

Bambus Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Intervistues/e në gjuhën Gjermane, Daneze dhe Finlandeze

Intervistues/e në gjuhën Gjermane, Daneze dhe Finlandeze

Information

Publish Date

02.08.2017

End Date

16.08.2017

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kërkojmë intervistues/e në gjuhën Gjermane, Daneze dhe Finlandeze

Kompania "Bambus Group" shpall vende të lira të punës për intervistues/e telefonik në gjuhën Gjermane, Daneze dhe Filnlandeze në degët tona në Prishtinë dhe Pejë.

Konkursi është i hapur deri në datën: 16.08.2017

Kërkesat:
- Aftësi të komunikimit në nivel të lartë në njërën nga këto gjuhë
- Komunikim miqësor në anketat nëpërmjet telefonit
- Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
- Gatishmëri për punë ekipore dhe vet-iniciativë
- Fleksibilitet në punë

Ofrojmë:
- Ambient miqësor
- Ngritje profesionale
- Orari i plotë / gjysmë orari
- Pagë fikse prej 3,00 €/ora dhe bonuse sipas performancës

Mund të aplikoni online duke e plotësuar aplikacionin ne ueb
faqen: www.bambusgroup.com/jobs ose të dërgoni CV-në në e-mail adresën: info@bambusgroup.com

Për më shumë informata na kontaktoni në: 045 602-290 ; 049 415 111 ose na shkruani në Facebook dhe n'Direct

Bambus Group është ekskluzivisht i specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në Gjermani dhe bashkëpunon me partnerë me renome ndërkombëtare

Bambus Group ofron projekte interesante dhe për punëtorët e saj ofron një ambient modern të
punës, trajnime dhe mundësi të avancimit në kompani, pagë bazë dhe bonuse sipas performancës.

Ejani dhe behuni pjesë e rritjes së Bambus Group

Expired

Advertising
Advertising
Facebook