Log in
X

Company Name

Kosovo Apparel Marketing Association - KAMA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Call Agent/ e (Gjuhë Gjermane)

Call Agent/ e (Gjuhë Gjermane)

Information

Publish Date

31.07.2017

End Date

14.08.2017

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Shoqata Kosovare për Marketing të Veshmbathjeve (SHKMV) është organizatë jo fitimprurëse për kompanitë në Sektorin e Veshmbathjeve të Kosovës. Qellimi kryesor i Organizatës është të rrisë shitjen dhe eksportin dhe të ndikojë në zhvillimin e përgjithshëm të këtij sektori.

KAMA (Kosovo Apparel Marketing Association), shpall konkurs për :

Call Agent/ e ( Gjuhë Gjermane)

Përshkrimi i punës
Të ketë marrëdhënie të mirë me stafin e shoqatës
Të krijojë dhe të udhëheqë iniciativa të marketingut të cilat qojnë tek rritja e exportit
Të konatktojë bizneset në Zvicërr dhe të bëjë prezantimin e produkteve të tekstilit
Të ketë aftësi të komunikimit të biznesit

Aftësitë dhe kriteret që kërkohen
Njohja e gjuhës gjermane dhe angleze e domosdoshme ( Frënge e preferueshme )
Aftësi ndërpersonale komunikuese në gjuhën gjermane
Njohuri e punës me kompjuter (microsoft office, microsoft excel¬)
Përpikmëri dhe korrektësi në punë
Përparësi kanë kandidatët me përvoje pune 3 deri në 5 vite
Përvojë organizative dhe menaxhuese

Kandidatët duhet të jenë të kombësisë kosovare dhe të flasin rrjedhshëm gjuhën gjermane
Të ketë të përfunduar Administrim Biznesi ose Master

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV dhe një Letër Motivuese duke qartësuar arsyet e konkurimit për pozitën e lartëpërmendur në këtë email: info@kosovoapparel.org

Afati për aplikim është deri më datën 14 Gusht 2017.

KAMA ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës dhe mirëpret aplikacionet nga të gjitha komunitetet në Kosovë, inkurajohen të aplikojnë vetëm gjina femërore.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook