Log in
X

Company Name

Fast Food 004

Phone Number

045/ 688 616

Company Place

Të gjitha qytetet

Kamarier/ Kuzhinier

Kamarier/ Kuzhinier

Information

Publish Date

17.07.2017

End Date

31.07.2017

Contact Person

Fadil Gashi

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Fast Food 004

Fast Food 004, kerkon nje kamarier dhe nje skarist/kuzhinjer me pervoje pune me orare te plote.

Te gjithe te interesuarit te lajmerohen ne telefon cdo dite pune prej ores 08:00 deri ne ora 16:00.

Nr.kontaktus: 045/688 616
                     044/622 679

Adressa: Prishtine,  Rruga Holgen Peteresen (QKUK- Hyrja nga EULEX)

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook