Log in
X

Company Name

Kompania “Labinot Mala BI”

Phone Number

Company Place

Viti

Njohës të gjuhës çeke

Njohës të gjuhës çeke

Information

Publish Date

17.07.2017

End Date

31.07.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Kompania “Labinot Mala BI”,me numër fiskal 601655957 me seli në Viti adresa Rr 28 Nëntori PN, e specializuar për sherbimet CALL CENTER

SHPALLË

Konkurs për  njohës të gjuhë çeke.
Natyra e punës do të marrja e porosive dhe shërbimet për  klientët në tregum e Ҁekisë dhe Sllovakisë
Kompani “Labinot Mala BI” ofron
•Ambient  modern dhe motivues për punë,
•Mundësi punësimi nga shtëpia “Home Office”
•Orar fleksibil
•Page fikse, plus bonuse për puntorët me performancë të lartë

Kandidatët e interesuar duhet:
•Të njohin shkëlqyeshëm gjuhën çeke në të folur dhe në të shkruar,
•Të kenë shkathësi të shkëlqyeshme komunikative dhe marrdhënieve me klientë,
•Aftësi bazike të përdorimit të kompjurterit,
•Të jetë I motivuar dhe i përkushtuar në punë, si dhe
•Gatishmëri për punë ekipore.

Të gjithë ata kandidat të cilët I përmbushin kushtet e lartcekura, I lusim të aplikojn  duke plotësuar formularin për punësim ne linkun: http://krejton.com/apply, duke derguar CV në e-mail adresën  job@krejton.com, si dhe mund të kontaktoni permes wiber: +491711105708

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook